Steun ons en help Nederland vooruit

Martijn Boutsioukis

Commissielid | Burger en Bestuur, Financiën, Jeugd

Winschoten

Ik ben ben een echte Oldambtster, geboren en getogen in Winschoten. Ik studeer Bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen en ben al mijn hele leven woonachtig in het mooie Winschoten.

Drijfveren

Ik heb mij verkiesbaar gesteld omdat ik mij wil inzetten voor een toekomstbestendig Oldambt, voor jongeren en starters in het bijzonder. Waar iedereen dezelfde kansen krijgt als het gaat om leren, wonen en werken. Oldambt is een prachtige gemeente met volop mogelijkheden en kansen. Ik wil er samen met inwoners voor zorgen dat ook in de toekomst het Oldambt een mooie plek is om te wonen, of dat nu in de stad is, of in de weidse omgeving van de dorpen.

Ik vind het belangrijk dat de stem van jongeren gehoord wordt door bestuurders en politici. Het gaat vaak óver jongeren, maar er wordt bijna nooit mét jongeren gepraat. Zij hebben over het algemeen een andere kijk op de wereld en benaderen zaken vanuit een ander perspectief. Als jongste kandidaat op de kieslijst van D66 in het Oldambt wil ik dan ook met name het geluid van deze groep laten horen.

 

Meer van Martijn Boutsioukis
D66 is sociaal bewogen, liberaal, vooruitstrevend, realistisch en neemt verantwoordelijkheid. En, wat mij altijd heeft aangesproken: de partij baseert haar standpunten op een inhoudelijke visie en feiten.
- Martijn Boutsioukis