Steun ons en help Nederland vooruit

Henriëtte Davelaar

Commissielid | Zorg, Ruimtelijke Ordening, Milieubeleid, Energiebeleid

38 jaar

Oostwold

In mijn leven neem ik verschillende rollen op mij:  als vrouw, partner, moeder van 4 kinderen, productowner SamenGezond bij Menzis, (mede) eigenaar De Zelfmakerij en Babyhuisje.nl en actief lid van D66.  En ja, ik heb nog meer ambities: raadslid voor D66 Oldambt. Een kans die ik met beide handen aan grijp.

Ik kijk er naar uit om mij na de gemeenteraadverkiezingen in maart 2018 in te zetten om Oldambt nog een beetje mooier te maken. Mooier door een betere focus op duurzaamheid, ondernemerschap en werk, maar ook dat zorg dichtbij blijft. Maar dan wel via Denken, Durven en Doen, de slogan van D66 Oldambt. Ik geloof dat je goed doordachte plannen nodig hebt om Oldambt nog mooier te maken. Maar bij praten en plannen moet het niet alleen blijven. Oldambt kan zeker ook Durf en Doen gebruiken. Oldambt is een prachtige gemeente die veel te bieden heeft. Niet alleen voor inwoners, maar ook steeds meer voor toeristen.

Oorspronkelijk kom ik uit Vollenhove, omgeving Giethoorn. Ook een toeristische omgeving. Mijn jeugd speelde zich af op en rond het water van het Giethoornse meer, de Weerribben en de Beulaeke. In mijn studententijd heb ik gewoond in Zwolle en de stad Groningen. En in de stad Groningen ben ik verliefd geworden op een echte Groninger. Al twaalf jaar woon ik nu in de provincie Groningen en ben ik verknocht geraakt aan de provincie, de Groninger, de taal en de mentaliteit van de Groninger. Je zal je als vrouw maar voor zo’n gemeente mogen inzetten om nog mooier te maken. Ik kijk er naar uit!

Meer van Henriëtte Davelaar
Rijkdom is niet in geld uit te drukken. Alle rollen; het is vaak hard werken, durven en doen. Maar met recht kan ik zeggen dat ik een rijk mens ben. Rijk om in zo’n mooie omgeving te wonen, met ruimte, water en bos voor de deur. Je zou je maar voor zo’n gemeente mogen inzetten om het met elkaar nog een stukje mooier te mogen maken. Ik kijk er naar uit. Ook dat is rijkdom.
- Henriëtte Davelaar