Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 15 december 2020

D66, “Het is tijd voor nieuw leiderschap”

Na tien jaar van politiek management dat zich nooit los kon maken van de waan van de dag is het tijd om te werken aan een nieuwe horizon. Tijd om te bouwen aan de toekomst. Tijd voor een nieuw begin. Tijd voor nieuw leiderschap. We weten wel wat we nodig hebben.

In de eerste plaats: een rechte rug. Dat is wat wij kunnen bieden. Wij buigen niet voor de nationaal-populisten die onze zwaarbevochten Europese waarden en rechten verwerpen. Wij buigen niet voor radicale socialisten die uit de euro willen en onze banen op de tocht zetten. Juist voor onze grensregio is Europese samenwerking van groot belang voor onze economie en mogelijkheden. Groningen niet als uithoek maar als belangrijke toegangspoort tot het Noordelijk deel van Europa.

In de tweede plaats: politieke moed. Wij Nederlanders kunnen zo veel meer dan we onszelf toedichten. Ons land is zoveel groter dan ons plekje op de wereldkaart. Maar dan moeten we dat ook geloven en laten zien. Ons land heeft de kracht en de mensen. Nu nog het perspectief. Een perspectief dat gelijke kansen biedt aan iedereen. Dat biedt D66.

Begint er iets te kriebelen? Dan zoeken we jou.
D66 staat voor een Nederland waar iedereen vrij is, maar we niemand laten vallen. Spreekt dit je aan? Zet dan je eerste politieke stappen bij D66 Oldambt. Als meedenker met het schrijven van het verkiezingsprogramma voor D66 Oldambt, als bestuurslid of misschien heb je wel ambitie om in de raad te komen?

D66 Oldambt is een betrokken, gezellige en levendige afdeling met een collegiaal bestuur en een sterke, vooruitstrevende reputatie. Je leert in korte tijd de afdeling goed kennen, draagt verantwoordelijkheid voor je eigen deelgebieden en kunt jezelf ontplooien op veel verschillende vlakken. Binnen de partij is er veel ruimte, vrijheid en waardering voor het opzetten van nieuwe initiatieven. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Stuur dan vrijblijvend een e-mail naar bestuurslid Magda Boven, magdaboven@hotmail.com. We gaan graag met je in gesprek!