Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 16 mei 2018

Commissieleden D66 beëdigd

Tijdens de gemeenteraadsvergadering van 14 mei zijn de nieuwe raadscommissieleden van de gemeente Oldambt benoemd. Namens D66 nemen er 3 leden plaats in de commissies BMR en SWI. Met deze benoemingen is de fractie weer compleet.

Namens D66 keren er twee bekende gezichten terug in de commissie. Wim Houwen – die al een hele termijn heeft volgemaakt – en Henriëtte Davelaar – die in de vorige periode tussentijds commissielid geworden is – vertegenwoordigen het D66 geluid ook in deze periode weer.

Daarnaast is Martijn Boutsioukis benoemd als nieuw gezicht en tevens het jongste lid van de raadscommissies. Naast fractievoorzitter Fokke Fennema is nu de fractie van D66 weer compleet en kan de afdeling er de komende jaren weer tegenaan.