Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 10 april 2018

Dag lieve burgervader, dag Pieter Smit (1963-2018)

Diep bedroefd vanwege het plotselinge overlijden van onze burgemeester Pieter Smit. De gemeente Oldambt verliest een fantastische en zeer betrokken, benaderbare en goede burgervader voor alle Oldambtsters.

Man, wat zullen we je missen. Als onze D66 partijgenoot, als fantastisch mens en onze vriend.

We wensen zijn vrouw en kinderen en alle nabestaanden heel veel sterkte bij dit grote gemis. Even is het stil…

***In memoriam Pieter Smit (1963-2018)***

Het bestuur, de fractie en de leden van D66 Oldambt

Thema

Bestuur & financiën

D66 streeft naar persoonlijke vrijheid, naar een samenleving waarin mensen zelf bepalen hoe zij hun leven inrichten, en waarin mensen vrij zijn in verbondenheid. Dit vereist de mogelijkheid voor mensen om zelf te bepalen wie hen bestuurt en wat bestuurders doen. In dit kader is het belangrijk dat overheden zich aan de door henzelf gestelde regels houden en democratische verantwoording afleggen. D66 is daarom een voorvechter van een sterke democratie rechtsstaat waarop inwoners invloed en inspraak hebben.

Lees meer