Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 23 januari 2018

Verkiezingsprogramma Denken, durven, doen!

D66 Oldambt heeft op 17 januari zijn verkiezingsprogramma Denken, durven, doen! gepresenteerd voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018. Dit verkiezingsprogramma is aan de leden van de afdeling voorgelegd.

Het programma richt zich hoofdzakelijk op ruimte voor economische kansen, een klimaatneutrale gemeente en zorg dicht bij huis. D66 Oldambt maakt zich hard voor een goed vestigingsklimaat in de gemeente waardoor werkgelegenheid kan aantrekken. Daarnaast wil D66 de energietransitie in de gemeente versnellen door fors in te zetten op duurzaamheid. Op het gebied van zorg wil D66 inzetten op laagdrempelige toegang tot zorgvoorzieningen voor alle inwoners van de gemeente.

Vragen

Heb je een vraag of opmerking met betrekking tot de inhoud van het verkiezingsprogramma? Neem dan contact op met het bestuur via info@d66oldambt.nl

» Verkiezingsprogramma D66 Oldambt

» Verkiezingsprogramma in één oogopslag